Shtatëmbëdhjetë tregime dhe një përrallë

Language: Albanian
Published: 2019
Classification: Hrf.016
Subjects:

Available as:

Selected mediatype: Book (2019)

Work information

  • Extended title: Shtatëmbëdhjetë tregime dhe një përrallë, Ibrahim Abedini
  • Languages:
    Albanian
  • Publisher information:
  • ISBN:
    9789951708517 995170851X
  • Classification:
  • Subjects: