101 fabula dhe përralla

Language: Albanian
Published: 2012
Classification: Hrfe(yb)

Available as:

Selected mediatype: Book (2012)

Work information

 • Extended title: 101 fabula dhe përralla, shqipëruar nga Taulant Tafa, Eri Tafa
 • Extent:
  138 s. ill.
 • Languages:
  Albanian
 • Publisher information:
  Vëllezërit Tafa (2012 , Tirana)
 • Classification: