Ny version av appen Biblio

I den nya versionen av Biblio kan du både lyssna på e-ljudböcker och läsa e-böcker i textform.

Biblio med flicka

Redan tidigare har man kunnat lyssna på strömmande e-ljudböcker i appen Biblio. I den nya versionen av appen kan du även läsa e-böcker på skärmen.

Hela utbudet som finns att låna på vår vår webbplats finns nu att låna direkt i appen. Har du lånat en bok på webben kommer lånet att synkas så att du kan läsa samma bok i appen.

Det betyder att du inte längre behöver skaffa ett Adobe ID eller någon extra läsapp för att kunna läsa e-böcker på telefonen eller surfplattan, som man har behövt förut.

Så funkar det 

Det enda du behöver är appen Biblio och ett bibliotekskort. I appen väljer du Bibliotek Botkyrka och loggar in med numret som står på biblioteskortet, eller ditt personnummer, samt PIN-koden till ditt kort. Du kan sen sätta igång och låna!

För dig som föredrar att låna som förut fungerar det förstås fortfarande att göra så också.

Du kan låna upp till två lån per 7-dagarsperiod. Lånen försvinner sen av sig självt från appen.

Installera senaste versionen

För att få tillgång till e-böcker i textform behöver du uppdatera så att du har senaste versionen av appen. Krånglar det ändå? Testa att logga in och ut i appen, eller att avinstallera appen och installera den igen.

Vi är medvetna om att några har problem att få appen att fungera tillräckligt bra. Enligt leverantören (Axiell Media) arbetar de med att förbättra appen och vi hoppas att de lyckas med det.

Mer om Biblio och bibliotekets andra appar.

biblio sök

Taggar:

den 18 mars 2019