Lediga jobb: Bibliotek Botkyrka söker flerspråkiga timvikarier

Obs, förlängd ansökningstid! Är du flerspråkig, social och ansvarstagande och söker ett extrajobb?

Arbetsbeskrivning

Vi söker timvikarier som kan bemanna biblioteken när ordinarie personal inte räcker till. Som timvikarie är du ett av våra ansikten utåt. Du bemannar biblioteken och hjälper våra besökare att hitta rätt i lokalerna och bland våra tjänster.

Du ingår i vår vikariepool som vi ringer in personal från, ibland med kort varsel. Du kan komma att jobba upp till tio timmar i veckan, såväl dagtid som kvällar och helger, men det kan se olika ut under olika perioder och vi kan inte garantera dig en viss tjänstgöringsgrad.

Du kommer att arbeta på alla Botkyrkas sex bibliotek. Eftersom arbete förekommer på både kvällar och helger behöver du vara minst 18 år gammal.

Vi söker dig som kan arbeta såväl dag- som kvällstid och ibland helger.

Kanske funderar du på om bibliotekarieyrket skulle kunna vara något för dig och som vill testa innan du bestämmer dig? Då kan du genom att arbeta hos oss få praktisk erfarenhet, nätverk och referenser som du har nytta av om du senare väljer att gå vidare till en bibliotekarieutbildning.

Vi vill att du har avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande. Du har god lokalkännedom i Botkyrka och du behöver kunna tala och skriva bra på svenska. Eftersom Botkyrkaborna tillsammans talar fler än hundra språk vill vi att även du ska vara flerspråkig.

Du har stor datorvana, intresse för kultur och litteratur och är bra på att söka information. Du behöver också vara social och serviceinriktad och gärna ha tidigare erfarenhet av arbete för bemötande är viktigt.

Du har medborgarens fokus och låter det vara vägledande i ditt arbete. Du tar ansvar och kan arbeta både självständigt och i samspel med andra, och bidrar till att skapa en god arbetsmiljö.

Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss.

Anställningsform: Timanställning

Omfattning: Flexibel

Tillträde: snarast eller enligt överenskommelse

Ansök senast: 21 januari 2018, förlängd ansökningstid!

Läs mer och ansök via denna länk.

Lediga jobb

Taggar: