Teaterföreställning: Gropen. Klicka här för att se den live!

Arrangemanget har redan varit

28 oktober onsdag 2020
2020-10-28 till 2020-10-28.
Plats Tullinge bibliotek
Kostnad: Gratis
Målgrupp:
Information:

Ring och boka plats

Teater Cirkus Tigerbrand spelar föreställningen "Gropen"

För att se livesändningen behöver du gå vidare till Youtube. Du gör det genom att klicka på texten "Se den här videon på Youtube"
Eller gå in på youtube.com och sök på Bibliotek Botkyrka.

Kom till Tullinge bibliotek på teater på höstlovet!

Teater Cirkus Tigerbrand spelar pjäsen "Gropen" baserad på Augustvinnaren Emma Adbåges roliga och livsbejakande bilderbok. Föreställningen handlar om barns fantasi och kreativitet, och vuxna som inte alltid hänger med...

Vi har begränsat antal platser på biblioteket men alla som vill kan se föreställningen livesänd på Botkyrka bibliotekets hemsida: bibliotek.botkyrka.se. Livesändningen visas samtidigt på stora skärmen på Tumba bibliotek.

OBS! Du måste ringa oss och boka plats för teatern på Tullinge bibliotek: (08) 520 629 20 och även för livesändningen på Tumba bibliotek: (08) 530 629 31.

Varmt välkomna!

Från 3 år