Botkyrka - en långt ifrån lagom arbetsplats

Botkyrka är en kontrastrik och kreativ mötesplats. Nästan varje dag bjuder på dynamiska möten, utmaningar och inspiration. Det kräver ett visst förhållningssätt från dig. Är du öppen orädd och energisk? Då passar du här hos oss!

Vi har medborgarnas fokus, vi erbjuder god service och ett gott bemötande. Utan undantag. Vi vill göra skillnad och våra medborgare ska känna att de kan vara med och påverka sin vardag och närmiljö. Kommunens devis ”långt ifrån lagom” går igen i allt vi gör och skapar en unik stämning. Vi måste tänka nytt och vara öppna för förändringar. Ibland också sticka ut hakan.

Mer om att jobba i Botkyrka.

Bibliotek Botkyrka

Bibliotek Botkyrka består av sex bibliotek, alla formade i nära samspel med sina närområden. All verksamhet inom Bibliotek Botkyrka ska genomsyras av demokrati, jämställdhet och yttrandefrihet. Vi har ett interkulturellt förhållningssätt och ser invånaren som en medaktör. Genom omvärldsorientering, experiment och nyskapande blir vi en biblioteksverksamhet i linje med Botkyrka kommuns devis ”långt ifrån lagom”. Vi utgår från att det är en styrka att äga flera språk.

Har du medborgarens fokus? Vill du vara med och arbeta i en biblioteksverksamhet som arbetar med utveckling utifrån interkulturella och normkritiska perspektiv? Här är det nära till besluten och du har stor möjlighet att påverka ditt eget arbete och den verksamhet du arbetar inom.

Några studier om Bibliotek Botkyrka.

När vi har lediga tjänster, så visas de här.

Två män jonglerar på Vårsta bibliotek