Duktiga flickors revansch

Ett möte med författaren Birgitta Ohlsson. Tidigare besök blev tyvärr inställt, men nu har vi ett nytt datum för Birgitta Ohlssons författarbesök! Välkommen!

Plats: Botkyrka konsthall Tumba bibliotek
Målgrupp: Unga vuxna 18-25, Vuxna

Riksdagsledamoten och Sveriges förra EU- och demokratiminister Birgitta Ohlsson besöker Tumba bibliotek för att prata om sin aktuella och omdebatterade bok Duktiga flickors revansch. I ett personligt och politiskt försvarstal till de duktiga flickorna försöker hon visa hur höga prestationskrav och flit kan vara maktmedel och redskap på vägen mot ett mer jämställt samhälle. Men omfattas alla av den liberala feminismen eller bara en privilegierad skara? Kom och avgör själva. Alla är välkomna!

Föranmälan till Tumba bibliotek senast 20/6.
Maila tumba.bibliotek@botkyrka.se, ring 08-530 629 31 eller anmäl dig på plats.

I samarbete med Studieförbundet Vuxenskolan.

Låna och läs!

1. Duktiga flickors revansch