Streama film gratis via Bibliotek Botkyrka!

Bibliotek Botkyrka erbjuder från den 2 november två filmtjänster gratis, Cineasterna och Viddla.

Tusentals utvalda filmer kan nu streamas till Botkyrkabornas smart-tv, surfplatta eller liknande. Det enda som krävs är ett bibliotekskort.

- Det känns värdefullt att kunna erbjuda våra invånare att låna film hemma, särskilt nu i Coronatider, säger Marie Johansen, verksamhetschef.

Cineasterna erbjuder kvalitetsfilm, till exempel festivalvinnare. Cineasterna innehåller sevärd film från hela världen. Viddla vill fånga hela filmmediets bredd, från storfilmer och klassiker till dokumentärer samt internationella filmer.

Båda tjänsterna innehåller barn- och vuxenfilm på många olika språk, med fokus på kvalitet.

Alla som har bibliotekskort kan låna åtta filmer i månaden per tjänst. Det betyder totalt 16 filmer i månaden. Mer information finns på bibliotek.botkyrka.se/film!

1. Låna film hemma

Streama film från biblioteket! Vi erbjuder tjänsterna Cineasterna och Viddla.

Tags:

Monday, November 2, 2020