Sommarboken

Delta i Sommarboken eller Sommarboken Ung! Läs fyra böcker och få en egen bok.

Hämta ett sommarbokshäfte på biblioteket eller fritidsgården! Eller fyll i dina fyra böcker digitalt!

Häftet kan du hämta på alla bibliotek mellan 10 juni och 16 augusti.

Såhär gör du

• Låna och läs (eller lyssna på) fyra böcker.
  • Fyll i sommarbokshäftet, när du är klar med böckerna.
  • Lämna in häftet på något av biblioteken i Botkyrka senast 31 augusti.
  • Eller, fyll i de fyra böckerna digitalt på den här sidan och hämta en egen bok när biblioteket kontaktar dig.

Sommarboken är till för barn i alla åldrar. Du kan välja mellan häftet Sommarboken, för dig som är lite yngre, och Sommarboken Ung, för dig som är 11-12 år och uppåt.

Sommarlov

1. Sommarlov

Välkommen till skolloven hos Bibliotek Botkyrka!

Digitalt sommarbokshäfte

Hur många solar får boken av dig?
Uppgifter om barnets/ungdomens namn, ålder och telefonnummer lämnas för att biblioteket ska kunna kontakta barnet/ungdomen. Vårdnadshavare behöver kryssa i för att godkänna detta. Läs Kultur- och fritidsnämndens personuppgiftspolicy.

En tjej sitter i en soffa i ett bibliotek och läser en bok i knät. Hon har svart hatt och svart lockigt hår. Fötterna är uppdragna i soffan.

En pojke sitter på en kajkant och läser en bok. man ser havet i bakgrunden.

En person sitter med benen i kort på ett golv. Runt sig på golvet har hon högar av böcker. Bilden är tagen uppifrån.