Seniorveckan 2018

En inspirerande vecka fylld av aktiviteter för dig som är senior i Botkyrka. Kom och delta i sång, dans, teater, föreläsningar, idrott och mycket mer!

Veckan äger rum 24-28 september. Läs hela programmet på Botkyrka.se/senior Ingen kostnad, men vissa aktiviteter kräver anmälan.

Bibliotek Botkyrka presenterar sitt utbud med bl a Boken kommer, storstilsböcker, talböcker och e-böcker.

Här är några tips om vad som händer under Seniorveckan!

Aktiviteter på biblioteken

1. Seniorveckan 2019

Datum måndag 16 september 09:00 - 20:00
    Plats Tumba bibliotek

Boka in 16-20 september i almanackan!

2. Visning av Sven Xet Erixons konst

Datum måndag 16 september 14:00 - 16:00
    Plats Tumba bibliotek

Kom och se Sven Xet Erixons konst! Biblioteket bjuder på fika med boktips och informerar om vårt utbud.

Visa fler arrangemang...

Bibliotekens tjänster

1. Biblioteket kommer hem

Har du svårt att ta dig till biblioteket? Då kan vi komma hem till dig med böcker och annat som du vill låna.

2. Legimus talböcker

En talbok är en inläst bok för dig som har en läsnedsättning. Talböcker finns för egen nedladdning eller att låna på biblioteket.