Seniorveckan 2018

En inspirerande vecka fylld av aktiviteter för dig som är senior i Botkyrka. Kom och delta i sång, dans, teater, föreläsningar, idrott och mycket mer!

Veckan äger rum 24-28 september. Läs hela programmet på Botkyrka.se/senior Ingen kostnad, men vissa aktiviteter kräver anmälan.

Bibliotek Botkyrka presenterar sitt utbud med bl a Boken kommer, storstilsböcker, talböcker och e-böcker.

Här är några tips om vad som händer under Seniorveckan!

Aktiviteter på biblioteken

1. Vad kan biblioteket erbjuda dig som är äldre?

Datum tisdag 25 september 13:00 - 14:00
    Plats Alby bibliotek

Vi informerar om våra tjänster och visar dig hur du kan uppleva litteratur även om du ser, hör eller rör dig lite sämre än förr. Vi bjuder på några lästips.

Visa fler...

seniorvecka i Botkyrka 2018

Bibliotekens tjänster

1. Boken kommer

Boken kommer är en gratis service för dig som exempelvis är långvarigt sjuk eller rörelsehindrad och inte själv kan komma till biblioteket. Böckerna skickas hem till dig.

2. Legimus talböcker

En talbok är en inläst bok för dig som har en läsnedsättning. Talböcker finns för egen nedladdning eller att låna på biblioteket.