Seniorveckan 2017

6 -10 november kan du gratis göra intressanta studiebesök och prova på olika aktiviteter.

Du kan upptäcka verksamheter och få svar på angelägna frågor, där senioren står i fokus. Hela programmet kan du hitta på Botkyrka.se.

På Tumba bibliotek blir det besök från kulturjournalisten Alexandra Sundqvist som berättar om sin biografi över vispoeten Barbro Hörberg - ”Barbro Hörberg: Med ögon känsliga för grönt”. Hon får sällskap av artisten Sibille Attar som sjunger några av Hörbergs tidlösa visor. Se nedan.

Bibliotek Botkyrka presenterar också sitt utbud med bl a Boken kommer, storstilsböcker, talböcker och e-böcker.

Här är några tips i anslutning till Seniorveckans program!

Hallunda Folkets hus

1. Passé

Undertitel: de ofrivilliga pensionärerna
    Av: Rundström, Marianne
    Språk:
    Publiceringsår: 2017
    Klassifikation: Sociala frågor och socialpolitik

Finns som: Bok

Tisdag 7 november

Marianne Rundström presenterar sin bok Passé: de ofrivilliga pensionärerna och samtalar om åldersdiskriminering i Folkets hus Hallunda, sal Idun.
Tid: 13-15
Plats: Borgvägen 1, Hallunda
För frågor och mer information kontakta: Carina Savborg 0708-861600

seniorvecka i botkyrka 2017

Bibliotekens tjänster

1. Boken kommer

Har du svårt att besöka biblioteket? Då kan du ta del av den kostnadsfria tjänsten Boken kommer.

1. Legimus talböcker

En talbok är en inläst bok för dig som har en läsnedsättning. Talböcker finns för egen nedladdning eller att låna på biblioteket.

Fler tips

Visa fler...