I hjärtat av Tumba - ett fotoprojekt

Vi söker din bild av Tumba!

Tumba bibliotek samlar bilder från orten i fotoprojektet ”I hjärtat av Tumba”. Nu söker vi din bild!

Du kan fotografera familj, omgivning, vänner, husdjur eller dig själv - utomhus eller hemma. Bara fantasin sätter gränser. Bilderna visas i en utställningen på Tumba bibliotek under sommaren eller hamnar i botkyrkabibblans instagramflöde med hashtagen #ihjärtatavtumba.

Fotografera och mejla din bild samt kontaktuppgifter till tumba.bibliotek@botkyrka.se, så kanske just ditt foto kommer med i utställningen. Märk mejlet "I hjärtat av Tumba".

Du kan skicka in dina bilder fram till den 6 maj.

Välkommen!

1. Återinvigning och vernissage!

Datum söndag 7 oktober 13:00 - 15:00
    Plats Tumba bibliotek

Välkommen på vernissage för ”I hjärtat av Tumba”; utställningen som samlar Tumbabornas egna bilder av orten. Samtidigt återinviger vi X:et-museet som flyttat ihop med biblioteket. Pompa och ståt!

Visa fler...

i hjärtat av Tumba

Några som redan bidragit med bilder är Adrian Rytterbro Ring, Karin Antonson, Petra Youssef och Sandip Gandhi. Se bildspelet.

Obs, några av bilderna är beskurna! Alla fotografier visas med tillstånd.