Hallunda bibliotek håller stängt 10-23 februari

Det beror på att hyllor och böcker ska flyttas i samband med att biblioteket byter system för hylluppställning. Läs vad som gäller för dig som brukar besöka Hallunda!

Under hösten och vintern har ett arbete pågått för att märka om böckerna på Hallunda bibliotek. Nu ska hyllor och böcker få sina nya placeringar. Därför stänger biblioteket ett par veckor under flytten.

Obs! Du som har reserverade böcker att hämta i Hallunda, du får hämta böckerna på Alby bibliotek istället.

Under tiden som Hallunda bibliotek är stängt, går det inte att reservera böckerna som finns där.

När Hallunda bibliotek öppnar igen den 24 februari blir det med Botkyrkas nya system för uppställning av böcker. Färger, symboler och ämnen markerar var böckerna står i biblioteket.

Det blir enligt samma system som redan finns på Fittja bibliotek. Men anpassat efter området Hallunda och de medier som finns på Hallunda bibliotek.

Nya symboler och färger på hyllorna i Fittja bibliotek.

Kontakta enhetschef Jenny Öström för frågor. jenny.ostrom@botkyrka.se

Under stängningen hänvisar vi till våra övriga bibliotek.

Läs mer!

Tags: