Låna film hemma

Streama film från biblioteket! Vi erbjuder tjänsterna Cineasterna och Viddla.

Bibliotek Botkyrka erbjuder nu (från 2 november 2020) två filmtjänster gratis via biblioteket. Tillsammans innehåller de tusentals filmer för barn och vuxna.

Du streamar filmen till din egen smart-tv, dator, mobil eller surfplatta. Det enda du behöver är att logga in på tjänsterna med ditt bibliotekskort eller personnummer och din pinkod.

Du kan låna åtta filmer i månaden per tjänst. Det betyder totalt 16 filmer i månaden. Lånet är giltigt i 48 timmar. (För Cineasterna är lånen fördelade på två lån per vecka per person.)

Tjänsterna innehåller filmer på många språk från hela världen. De är särskilt utvalda utifrån kvalítet.

Låna film via Cineasterna

Låna film via Viddla

En film om hur du använder Cineasterna

Hur du använder Viddla

Viddla finns som app för iOS (iPhone/iPad). Du kan också använda tjänsten via din webbläsare.

Läs mer om hur du använder Viddla.

En hand på en iPad med svart ram, med barnfilmer i rutor.

Har du inte bibliotekskort?

Besök ett av våra bibliotek för att få det! Börja med att fylla i formuläret här! Följ nyheterna här på vår webbplats, för att se när vi har öppet.

Streama film via biblioteken i Botkyrka! Vit text på svart och röd bakgrund.