Författarbesök & evenemang

Varför skrevs boken? Vad tyckte du om den? Kom och lyssna och diskutera på våra författarbesök, föredrag och andra kulturevenemang!

1. Vem är du – på nätet?

Datum måndag 29 oktober 15:00 - 16:00
    Plats Tumba bibliotek

Författarsamtal med Klara Krantz och Fredrik Hardenborg.

2. Väck läshungern!

Datum tisdag 30 oktober 14:00 - 15:00
    Plats Tumba bibliotek

Inspirerande föreläsning med författaren och pedagogen Anne-Marie Körling, Kulturrådets läsambassadör 2015-2017.

3. Möt Alexander Cavalieratos

Datum måndag 12 november 19:00 - 20:00
    Plats Vårsta bibliotek

Vårsta Biblioteks Vänner bjuder in till författarkväll med Alexander Cavalieratos, aktuell med den uppmärksammade debutromanen Släpp ingen jävel över bron. En episk berättelse om ett Sverige i beredskap; om kärlek och krig och alla de hemligheter en människa tvingas leva med.

Visa fler...

Warsan Shire och Judith Kiros
Warsan Shire och Judith Kiros, Botkyrka Internationella Bokmässa 2015.

Botkyrka Internationella Bokmässa genomfördes för sista gången 2015. Bokmässan kommer alltså inte att ske fler gånger. Bibliotek Botkyrka fokuserar istället på att erbjuda Botkyrkas invånare relevanta och angelägna program, samtal och diskussioner oavsett år, eller tid på året.

Välkomna att delta i allt som händer hos oss!
Alla aktiviteter

bokdatum

Hitta författarbesök över hela Sverige!