Författarbesök & evenemang

Varför skrevs boken? Vad tyckte du om den? Kom och lyssna och diskutera på våra författarbesök, föredrag och andra kulturevenemang!

Fler författarbesök och aktiviteter tillkommer efterhand!

1. Livets stora frågor: Existentiella litteratursamtal

Event Canceled
    When: Tuesday 28 April 2020 13:00 - 14:30
    Location: Tullinge Library

En bibliotekarie och en präst i Tullinge vill samla nyfikna läsare och diskutera livets riktigt stora ämnen. Vill du vara med? Vi kommer att ge samtalen djup och diskutera livets stora och ibland svåra frågor. Vi kommer utgå ifrån relevanta böcker och annat material för att föra intressanta diskussioner.

2. Livets stora frågor: Existentiella litteratursamtal

When: Tuesday 2 June 13:00 - 14:30
    Location: Tullinge Library

Show more...

Från vårt instagram @botkyrkabibblan

Botkyrka Internationella Bokmässa genomfördes för sista gången 2015. Bokmässan kommer alltså inte att ske fler gånger. Bibliotek Botkyrka fokuserar istället på att erbjuda Botkyrkas invånare relevanta och angelägna program, samtal och diskussioner oavsett år, eller tid på året.

Välkomna att delta i allt som händer hos oss!
Alla aktiviteter

Hitta författarbesök över hela Sverige!