Författarbesök & evenemang

Varför skrevs boken? Vad tyckte du om den? Kom och lyssna och diskutera på våra författarbesök, föredrag och andra kulturevenemang!

1. Författarbesök: Ebba Witt-Brattström

When: Tuesday 28 May 19:00 - 20:00
    Location: Tullinge Library

Feministen och litteraturprofessorn Ebba Witt-Brattström kommer på besök till Tullinge bibliotek med sin nya bok "Historiens metoo-vrål: är jag inte människa". Kom och lyssna när hon sätter dagens metoo-rörelse i förbindelse med en tvåtusenårig tradition av vittnande om sexuellt våld mot kvinnor.

2. Workshop med Revolution Poetry

When: Wednesday 19 June 13:00 - 15:00
    Location: Tumba Library

Skriver du poesi, spoken word, texter eller letar du efter en form för ditt skrivande? Har du något du vill berätta? Vässa dina texter i en workshop med Nachla Vargas Alaeb från rörelsen Revolution Poetry!

3. Vi är Botkyrka 2019

When: Sunday 25 August 12:00 - 16:00
    Location: Tumba Library

Vi är Botkyrka bjuder för sjätte året i rad in till en glittrande heldag i Hågelbyparken.

Show more...

Från vårt instagram @botkyrkabibblan

Botkyrka Internationella Bokmässa genomfördes för sista gången 2015. Bokmässan kommer alltså inte att ske fler gånger. Bibliotek Botkyrka fokuserar istället på att erbjuda Botkyrkas invånare relevanta och angelägna program, samtal och diskussioner oavsett år, eller tid på året.

Välkomna att delta i allt som händer hos oss!
Alla aktiviteter

bokdatum

Hitta författarbesök över hela Sverige!