För dig som är ung i Botkyrka

Vad kan du som är ung göra på bibblan? Just nu är många aktiviteter digitala, eller utomhus.

Du är alltid välkommen och det är alltid gratis!

Kolla också här Botkyrka.se/ung

1. Läxhjälp på Tumba bibliotek

Datum måndag 23 maj 17:00 - 18:45
    Plats Tumba bibliotek

Vill du ha hjälp med dina läxor? Varje måndag hjälper Röda korset till med läxläsning för barn, unga och vuxenstuderande.

2. Läxhjälp på Tullinge bibliotek

Datum tisdag 24 maj 17:00 - 18:45
    Plats Tullinge bibliotek

Vill du ha hjälp med dina läxor? Varje tisdag hjälper Röda korset till med läxläsning för barn, unga och vuxenstuderande.

3. Internationella filmklubben

Datum onsdag 25 maj 19:30 - 21:00
    Plats Tumba bibliotek

Välkommen till Bibliotek Botkyrkas digitala filmklubb där vi tittar på filmer från hela världen och pratar om dem tillsammans.

4. Läxhjälp på Tumba bibliotek

Datum måndag 30 maj 17:00 - 18:45

5. Läxhjälp på Tullinge bibliotek

Datum tisdag 31 maj 17:00 - 18:45
    Plats Tullinge bibliotek

Visa fler arrangemang...

Biblioteket på Instagram @botkyrkabibblan

Biblioteket i mobilen

1. Appar

Bibliotek Botkyrka erbjuder sex gratisappar som ger tillgång till vårt utbud. Det är Bibblix, Biblio, Cineasterna, Pressreader, uTalk och Viddla. Alla är gratis att använda, men du behöver bibliotekskort hos oss.

poesi

Alby