För dig som är ung i Botkyrka

Vad kan du som är ung göra på bibblan? Just nu är många aktiviteter digitala, eller utomhus.

Du är alltid välkommen och det är alltid gratis!

Kolla också här Botkyrka.se/ung

1. Internationella filmklubben

Datum onsdag 31 augusti 19:30 - 21:00
    Plats Tumba bibliotek

Välkommen till Bibliotek Botkyrkas digitala filmklubb där vi tittar på filmer från hela världen och pratar om dem tillsammans.

2. Valet 2022: Tema demokrati

Datum tisdag 6 september 16:15 - 17:30
    Plats Fittja bibliotek

Fittja bibliotek bjuder in till tre temadagar kring demokrati och det svenska valet!

3. Internationella filmklubben

Datum onsdag 14 september 19:30 - 21:00

4. Internationella filmklubben

Datum onsdag 28 september 19:30 - 21:00

5. Internationella filmklubben

Datum onsdag 12 oktober 19:30 - 21:00

6. Internationella filmklubben

Datum onsdag 26 oktober 19:30 - 21:00

Visa fler arrangemang...

Biblioteket på Instagram @botkyrkabibblan

Biblioteket i mobilen

1. Appar

Bibliotek Botkyrka erbjuder sex gratisappar som ger tillgång till vårt utbud. Det är Bibblix, Biblio, Cineasterna, Pressreader, uTalk och Viddla. Alla är gratis att använda, men du behöver bibliotekskort hos oss.

poesi

Alby