För dig som är ung i Botkyrka

Vad kan du som är ung göra på bibblan? Just nu är många aktiviteter digitala, eller utomhus.

Du är alltid välkommen och det är alltid gratis!

Kolla också här Botkyrka.se/ung

1. Läxhjälp på Tumba bibliotek

When: Monday 30 May 17:00 - 18:45
    Location: Tumba Library

Vill du ha hjälp med dina läxor? Varje måndag hjälper Röda korset till med läxläsning för barn, unga och vuxenstuderande.

2. Valet 2022: Tema demokrati

When: Tuesday 31 May 16:15 - 17:30
    Location: Fittja Library

Fittja bibliotek bjuder in till tre temadagar kring demokrati och det svenska valet!

3. Läxhjälp på Tullinge bibliotek

When: Tuesday 31 May 17:00 - 18:45
    Location: Tullinge Library

Vill du ha hjälp med dina läxor? Varje tisdag hjälper Röda korset till med läxläsning för barn, unga och vuxenstuderande.

4. Läxhjälp på Tumba bibliotek

When: Monday 6 June 17:00 - 18:45

5. Internationella filmklubben

When: Wednesday 8 June 19:30 - 21:00
    Location: Tumba Library

Välkommen till Bibliotek Botkyrkas digitala filmklubb där vi tittar på filmer från hela världen och pratar om dem tillsammans.

6. Öppet hus på Tumba torg

When: Monday 13 June 14:00 - 18:00
    Location: Tumba Library

Starta sommaren med öppet hus tillsammans med biblioteket, Fritidsbanken, Medborgarkontoret och X:etmuseet på Tumba torg!

7. Läxhjälp på Tumba bibliotek

When: Monday 13 June 17:00 - 18:45

Show more...

Biblioteket på Instagram @botkyrkabibblan

Biblioteket i mobilen

1. Appar

Bibliotek Botkyrka erbjuder sex gratisappar som ger tillgång till vårt utbud. Det är Bibblix, Biblio, Cineasterna, Pressreader, uTalk och Viddla. Alla är gratis att använda, men du behöver bibliotekskort hos oss.

poesi

Alby