För ungdomar

Vad kan du som är ung göra på bibblan? Mycket händer på biblioteken, varje dag. Du kan komma till oss och plugga, använda datorer, delta i läxhjälp eller bara ta det lugnt.

Ibland har vi workshops och ibland kommer författare och andra föreläsare till oss och berättar. Följ vad som händer här på sidan!

Du är alltid välkommen och det är alltid gratis!

Kolla också här Botkyrka.se/ung

ung i botkyrka

Välkommen till oss!

1. IT-handledning

When: Thursday 25 April 14:00 - 15:00
    Location: Tumba Library

Nu kan du boka individuell it-handledning som hjälper dig komma igång och använda digitala tjänster på surfplatta, dator och smartphone. Vill du lära dig hur man skaffar e-post, laddar ner appar och delar bilder? Vi besvarar grundläggande frågor kring internet och visar hur du laddar ner e-böcker och ljudböcker.

2. Olle-hjälpen

When: Monday 29 April 14:00 - 18:00
    Location: Tumba Library

Behöver du hjälp med att skriva CV eller har du frågor om Försäkringskassan, CSN, skatt etc? Då kan du boka en halvtimme med Olle.

3. Stickcafé på Hallunda bibliotek

When: Monday 29 April 16:30 - 18:30
    Location: Hallunda Library

Har du något gammalt stickprojekt som aldrig blev klart? Har du tänkt sätta igång med något arbete men aldrig kommit till skott? Tycker du om att träffa andra handarbetsintresserade människor?

1. Portionen Under Tian

When: Monday 6 May 18:30 - 20:00
    Location: Tumba Library

Bra mat för dig, plånboken och planeten.

2. Poesimingel

When: Tuesday 7 May 17:30 - 18:45
    Location: Tullinge Library

Gillar du poesi? Skriver du egna texter?

@botkyrkabibblan

Biblioteket i mobilen

1. Appar

Bibliotek Botkyrka erbjuder tre gratisappar som ger tillgång till vårt utbud. Det är Pressreader, Biblio och uTalk.

poesi

Alby