Bokstart

Småbarnsfamiljer i Botkyrka får besök av det flerspråkiga biblioteket.

Hösten 2018 drar projektet Bokstart igång. Familjer i områdena Storvreten och Norsborg, som har barn som är sex månader gamla, kommer att få besök hemma av biblioteket.

Bibliotekarierna kommer att lämna ett bokpaket till familjen, med böcker till det lilla barnet, men också till äldre syskon.

Bibliotekarierna vill också prata om fördelarna med att prata, läsa och sjunga med barn.

Efterhand kommer vi att berätta mer om projektet här!

Projektet är ett samarbete mellan Bibliotek Botkyrka, BVC i Hallunda, BVC i Storvreten, Botkyrka kvinnoresurscenter och Utbildningsförvaltningen. Det finansieras av Statens kulturråd.

Bokstarts gemensamma webbplats

bokstart logga

Boktips

1. Bokstart - läs med ditt lilla barn!

Skrivet av: Anna-Stina Takala

Från hösten 2018 kommer vi från Bibliotek Botkyrka att besöka familjer med små barn i hemmet. Vi vill ge er några fina böcker att läsa!

Visa fler...

bokstart