Bokcirklar & skrivarkurser

Vill du diskutera böcker med andra? Eller bli bättre på ett språk? Vi har flera olika sorters bokcirklar. Ibland har vi också skrivarkurser. Välkommen!

Bokcirklar

1. Klubb 50K

Datum tisdag 28 januari 14:30 - 15:30
    Plats Alby bibliotek

Vi är agenter som knäcker läskod. Vi är deckare som löser mystiska meningar. Hjältar med stavning som superkraft. Vi lär oss orden som kan förändra framtiden! Vi är Klubb 50K.

2. Klubb 50K

Datum tisdag 4 februari 14:30 - 15:30

3. Boksamtal - Aniara av Harry Martinson

Datum onsdag 5 februari 18:30 - 19:30
    Plats Tumba bibliotek

Harry Martinsons rymdepos från 1956 är ett av vår tids konstnärligt och intellektuellt mest utmanande verk. Följ med goldondern Aniara på en existentiell resa ut ur solsystemet och in i det okända!

4. Klubb 50K

Datum tisdag 11 februari 14:30 - 15:30

5. Bokklubb för unga

Datum tisdag 11 februari 16:00 - 17:00
    Plats Alby bibliotek

Gillar du att prata om böcker? Då är du varmt välkommen till Bokklubben för Unga!

6. Bokcirkel - Osebol av Marit Kapla

Datum onsdag 12 februari 16:00 - 17:30
    Plats Fittja bibliotek

Välkommen att läsa och samtala om Osebol av Marit Kapla. Marit Kapla tilldelades Augustpriset 2019 och Osebol utsågs till årets svenska skönlitterära bok.

Visa fler arrangemang...

Några unga flickor sitter vid ett bord med papper och penna och skriver.

Bokcirklar.se

Vill du diskutera med andra på nätet? Testa Bokcirklar.se