Bokcirklar & skrivarkurser

Vill du diskutera böcker med andra? Eller bli bättre på ett språk? Vi har flera olika sorters bokcirklar. Ibland har vi också skrivarkurser. Välkommen!

Bokcirklar

1. Klubb 50K

When: Tuesday 28 January 14:30 - 15:30
    Location: Alby Library

Vi är agenter som knäcker läskod. Vi är deckare som löser mystiska meningar. Hjältar med stavning som superkraft. Vi lär oss orden som kan förändra framtiden! Vi är Klubb 50K.

2. Klubb 50K

When: Tuesday 4 February 14:30 - 15:30

3. Boksamtal - Aniara av Harry Martinson

When: Wednesday 5 February 18:30 - 19:30
    Location: Tumba Library

Harry Martinsons rymdepos från 1956 är ett av vår tids konstnärligt och intellektuellt mest utmanande verk. Följ med goldondern Aniara på en existentiell resa ut ur solsystemet och in i det okända!

4. Klubb 50K

When: Tuesday 11 February 14:30 - 15:30

5. Bokklubb för unga

When: Tuesday 11 February 16:00 - 17:00
    Location: Alby Library

Gillar du att prata om böcker? Då är du varmt välkommen till Bokklubben för Unga!

6. Bokcirkel - Osebol av Marit Kapla

When: Wednesday 12 February 16:00 - 17:30
    Location: Fittja Library

Välkommen att läsa och samtala om Osebol av Marit Kapla. Marit Kapla tilldelades Augustpriset 2019 och Osebol utsågs till årets svenska skönlitterära bok.

Show more...

Några unga flickor sitter vid ett bord med papper och penna och skriver.

Bokcirklar.se

Vill du diskutera med andra på nätet? Testa Bokcirklar.se