Barnboksdagarna i Botkyrka 2018 - Drömmar

29 och 30 oktober på Tumba och Tullinge bibliotek.

Välkommen till två läsfrämjande dagar där barnboken och bilderna står i centrum!

Vi bjuder in angelägna barnboksförfattare, föreläsare, förlag och illustratörer till sagoläsning, workshops och samtal kring böcker, läslust och den kreativa processen.

Kom och träffa din favoritförfattare, gör din egen drömbok eller lös mysterier i en deckarworkshop. Låt dig inspireras i en föreläsning om hur man kan väcka barns läslust, delta i en normkreativ workshop eller lyssna till ett samtal om att skriva och teckna för de allra minsta.

Barnboksdagarna vänder sig till barn och unga, vuxna och pedagoger. Alla aktiviteter är gratis. Alla är välkomna!

Samarbetspartners

Abf Botkyrka-Salem, Alvina förlag, Askum, Avaltea, Bonnier Carlsen, Dar Al-Muna, Läsa äger, MeR Barnkultur, Mirum, Natur & Kultur, NDIO/Mantra Lingua, OLIKA, Opal, Rabén & Sjögren, Sijis agent, Vombat förlag.

barnboksdagarna i botkyrka 2018