Minneslista

Du har 0 verk i minneslistan.

Visa minneslistan

Start för innehåll

Tullinge bibliotek

En pojke omgiven av böcker läser koncentrerat i en bok.

Språkkunskaper

I vår personalgrupp finns det personer som utöver svenska även talar finska, engelska och ryska.

TILLFÄLLIGT STÄNGT 30-31JULI

På grund av att det är storstädning på Tullinge bibliotek har vi stängt onsdag 30 och torsdag 31 juli. Vi hänvisar till de övriga biblioteken i Botkyrka som har öppet som vanligt.

Tullinge bibliotek är ett bibliotek för hela familjen. Här händer mycket året om. Vi har sagostunder på svenska och finska, barnteater, författarbesök, högläsning för vuxna och datorkunskap med SeniorNet. Under loven har vi aktiviteter för barn och ungdomar. Nytt för i år är att vi även har läxhjälp i svenska och engelska (för grundskola, vuxenskola och SFI) och språkcafé för den som vill träna svenska eller engelska.

Boken kommer

Här i Tullinge ansvarar vi för kommunens Boken kommer-verksamhet där vi skickar hem böcker till dem som inte har möjlighet att komma till biblioteket. Här hittar du även talboksservice och inläsningstjänst till synskadade.

Datorhandledning

Du kan boka in dig för enskild datorhanledning och lära dig mer om datorer, surfplattor och internet.

2014-07-28 - 2014-08-03
Stängt
Visa mer information om Tullinge bibliotek
Nyängsvägen 3B
14630 Tullinge
tullinge.bibliotek@botkyrka.se
En grafisk illustration av hur Idéhuset i Tullinge kommer att se ut.
CS Library-RSS

Din sökning gav inga träffar bland arrangemang. Prova att söka på något annat.