Minneslista

Du har 0 verk i minneslistan.

Visa minneslistan

Start för innehåll

Bibliotek Botkyrka

Bibliotek Botkyrka består av biblioteken i Alby, Fittja, Hallunda, Tullinge, Tumba och Vårsta. Välkommen!

Samma bibliotekskort gäller på alla sex bibliotek. Du kan låna på ett bibliotek i Botkyrka och lämna tillbaka på ett annat. Du kan också gratis beställa böcker till ditt närmaste bibliotek från de övriga biblioteken.

Besök biblioteken för att låna böcker och andra medier, använda dator, surfa på trådlöst nätverk, studera, lyssna på ett föredrag, delta i samtal, gå på sagostunder eller prata om böcker. Läs mer om vad som finns på ditt bibliotek!

Dina lån och omlån kan du hantera här på webben via Mina sidor.

Tyck gärna till om hur du vill att ditt bibliotek ska vara!

Surfa trådlöst på biblioteken

Det finns trådlöst nätverk på alla biblioteken i Botkyrka. För att kunna surfa trådlöst behöver du en bärbar dator med WLAN/trådlös internetuppkoppling, surfplatta eller smartphone.

Surfa trådlöst på Bibliotek Botkyrka

Låna med ditt personnummer

På biblioteket kan du låna antingen med ditt bibliotekskort eller ditt personnummer och din fyrsiffriga pinkod. För att använda bibliotekets databaser hemifrån behöver du ditt bibliotekskortsnummer och din pinkod.

Hallunda bibliotek

CS Library-RSS

1. Språkcafé på Fittja bibliotek

Fittja-språkcafé
    tisdag 30 september 2014 15:00

Vill du träna svenska över en kopp kaffe/te?

2. Läxhjälp på Hallunda bibliotek

Röda korset
    tisdag 30 september 2014 16:30

Vill du ha hjälp med dina läxor och studier?

3. Läxhjälp på Tumba bibliotek

Linjal och annat för att göra läxor
    tisdag 30 september 2014 17:00

Få hjälp med dina läxor!

4. Sagostund på arabiska på Hallunda bibliotek

Sagostunder på arabiska
    onsdag 01 oktober 2014 10:00

Välkommen på sagostund på arabiska!

CS Library-RSS

1. Flykt i fokus på Botkyrka Internationella Bokmässa 2015

Botkyrka Internationella Bokmässa 2015 23-25 april. Bild på ett träd.

Botkyrka Internationella Bokmässa 2015 vill rannsaka hur litteraturen och språket tar sig an flykt och följder av att fly. 2015 års tema är därför Mellan flykt och förvandling. Boka redan nu in 23-25 april nästa vår!

2. Vi söker en bibliotekarie till Tullinge bibliotek.

En kille sitter på biblioteket och läser. I luften svävar färglada figurer, en skejtare, en akrobat och en gitarrist.

Tjänsten har inriktning på vuxna och unga vuxna och är ett vikariat.

3. Vill du låna en kompetens?

Människor på gul bakgrund

Vi som arbetar och bor i Botkyrka har mycket att lära av varandra. 1 september startar projektet Låna en kompetens på Alby bibliotek.