Minneslista

Du har 0 verk i minneslistan.

Visa minneslistan

Start för innehåll

Bibliotek Botkyrka

I Botkyrka kommun finns sex bibliotek. Biblioteken ligger i Alby, Fittja, Hallunda, Tullinge, Tumba och Vårsta.

Biblioteken är alla formade i nära samspel med sina närområden. All verksamhet inom Bibliotek Botkyrka ska genomsyras av demokrati, jämställdhet och yttrandefrihet, ett interkulturellt förhållningssätt och invånaren som medaktör. Genom omvärldsorientering, experiment och nyskapande blir vi en biblioteksverksamhet i linje med Botkyrka kommuns devis ”långt ifrån lagom”. Vi utgår från att det är en styrka att äga flera språk.

Verksamhetschef för Bibliotek Botkyrka är Anja Dahlstedt.
Enhetschef för biblioteken i Hallunda, Fittja och Alby är Marie Johansen.
Vikarierande enhetschef för biblioteken i Tumba och Vårsta är Jon Thors.
Vikarierande enhetschef för biblioteket i Tullinge är Helena Berhan.

Läs mer om hur du kan använda biblioteken och vilket utbud vi har.

Tyck gärna till om biblioteken, om du har synpunkter eller idéer!

Barn i Fittja 1

Alby bibliotek

Barn i Fittja

Vårsta bibliotek

Bilderna är tagna på Fittja, Alby och Vårsta bibliotek.

CS Library-RSS

1. Bibliotekshäng på Fittja äng

Fittja bibliotek på Fittja äng
    måndag 06 juli 2015 11:00

Kom förbi och låna tidningar, lyssna på sagor och högläsning, pyssla, skriv poesi och gå tipsrundor när vi flyttar ut biblioteket i solens sken fyra måndagsförmiddagar i sommar.

2. Bibliotekshäng på Fittja äng

Fittja bibliotek på Fittja äng
    måndag 13 juli 2015 11:00

3. Välkommen på vernissage för Lisa Brandelius konstutställning på Tullinge bibliotek kl. 12:00-14:30

Utställning Lisa Brandelius
    lördag 22 augusti 2015 12:00

Uppsalakonstnären och illustratören Lisa Brandelius ställer ut tavlor på Tullinge bibliotek 22 augusti till 11 september.

Fördjupat om Bibliotek Botkyrka

Hyllor på Alby bibliotek

Vill du veta mer om Bibliotek Botkyrka? Här finns några studier och uppsatser, som är skrivna med våra bibliotek som utgångspunkt. Klicka!