Minneslista

Du har 0 verk i minneslistan.

Visa minneslistan

Start för innehåll

Bibliotek Botkyrka

Bibliotek Botkyrka består av biblioteken i Alby, Fittja, Hallunda, Tullinge, Tumba och Vårsta. Välkommen!

Samma bibliotekskort gäller på alla sex bibliotek. Du kan låna på ett bibliotek i Botkyrka och lämna tillbaka på ett annat. Du kan också gratis beställa böcker till ditt närmaste bibliotek från de övriga biblioteken.

Besök biblioteken för att låna böcker och andra medier, använda dator, surfa på trådlöst nätverk, studera, lyssna på ett föredrag, delta i samtal, gå på sagostunder eller prata om böcker. Läs mer om vad som finns på ditt bibliotek!

Dina lån och omlån kan du hantera här på webben via Mina sidor.

Tyck gärna till om hur du vill att ditt bibliotek ska vara!

Surfa trådlöst på biblioteken

Det finns trådlöst nätverk på alla biblioteken i Botkyrka. För att kunna surfa trådlöst behöver du en bärbar dator med WLAN/trådlös internetuppkoppling, surfplatta eller smartphone.

Surfa trådlöst på Bibliotek Botkyrka

Låna med ditt personnummer

På biblioteket kan du låna antingen med ditt bibliotekskort eller ditt personnummer och din fyrsiffriga pinkod. För att använda bibliotekets databaser hemifrån behöver du ditt bibliotekskortsnummer och din pinkod.

Hallunda bibliotek

CS Library-RSS

1. Författarbesök: Kristina Ohlsson

Omslaget till Kristina Ohlssons bok
    måndag 01 september 2014 18:00

Kristina Ohlsson berättar om sin nya bok "Den bekymrade byråkraten"

2. Sagostund på Tumba bibliotek

En groda med en kungakrona
    tisdag 02 september 2014 10:00

Vi läser, berättar och rimmar tillsammans. Sedan avslutar vi med att pyssla.

3. Svenska med baby på Alby bibliotek

Svenska med baby på Alby bibliotek
    tisdag 02 september 2014 12:00

Småbarnsförälder? Tag med ditt barn och kom och prata svenska med oss!

4. Språkcafé på Fittja bibliotek

Fittja-språkcafé
    tisdag 02 september 2014 15:00

Vill du träna svenska över en kopp kaffe/te?

CS Library-RSS

1. Läskunnighet är en mänsklig rättighet!

Literacy for all Botkyrka 2014

Läskunnighet är en förutsättning för demokratisk delaktighet. Bibliotek Botkyrka bjuder in till en vecka om läskunnighet bland vuxna. Föreläsningarna är på engelska och ges på Hallunda bibliotek 9-13 juni. Kom en dag eller flera!

2. Vinnarna i skrivartävlingen Botkyrka berättar har nu tillkännagivits

Gruppbild på vinnarna i skrivartävlingen Botkyrka berättar.

Under en stämningsfull prisceremoni med skönsång mottog fem vinnare sina priser på scen, Tullinge torg.

3. ”We are not born racist, we become one.”

Lilian Thuram

Hallunda bibliotek välkomnar den legendariske fotbollsspelaren Lilian Thuram.