Minneslista

Du har 0 verk i minneslistan.

Visa minneslistan

Start för innehåll

Bibliotek Botkyrka

I Botkyrka kommun finns sex bibliotek. De ligger i Alby, Fittja, Hallunda, Tullinge, Tumba och Vårsta.

Vårsta bibliotek kan du besöka även när ingen personal finns på plats, alla dagar klockan 8-20.

På Bibliotek Botkyrka kan du låna böcker, ljudböcker, e-böcker, talböcker, böcker med stor stil, dvd-filmer och mycket annat. Vi har också böcker och tidningar på många olika språk. Du kan använda våra datorer, kopiera, skriva ut, scanna och släktforska. Du kan använda gratis wifi, trådlös anslutning till internet.

Det du lånar på något av biblioteken i Botkyrka, kan du alltid lämna tillbaka på vilket som helst av Botkyrkas bibliotek. Det är gratis att beställa böcker från våra andra bibliotek, och att stå i kö för en bok. Allt det kan du göra här på hemsidan.

Tyck gärna till om biblioteket ifall du har synpunkter eller idéer!

Hallunda bibliotek

CS Library-RSS

1. Utställning på Alby bibliotek

Tavla målad av Luz Miranda
    måndag 22 december 2014 10:00

"Med form och färg kan jag berätta det som finns inom mig." Fittjakonstnären Luz Miranda ställer ut sina tavlor på Alby bibliotek 8 december till 31 december. Välkommen alla dagar biblioteket har öppet!

2. Utställning på Alby bibliotek

Tavla målad av Luz Miranda
    onsdag 31 december 2014 12:00

3. Svenska med baby på Alby bibliotek

Svenska med baby på Alby bibliotek
    tisdag 20 januari 2015 12:00

Småbarnsförälder? Tag med ditt barn och kom och prata svenska med oss!

4. Språkcafé på lätt svenska på Alby bibliotek

Tecknad bild av kaffekopp
    torsdag 22 januari 2015 14:00

Vill du träna svenska över en kopp kaffe?

CS Library-RSS

1. Låna en kompetens via Alby bibliotek

Gröna hyllor på Alby bibliotek

Du som bor i Botkyrka kan låna en kompetens via Alby bibliotek. Vill du till exempel veta mer om barns rättigheter, ungdomsutbyten, cirkus eller vilket stöd Botkyrka kommun kan ge om du har en idé? Boka då in ett samtal! I lånekatalogen hittar du både Botkyrkabor och anställda i kommunen.

2. Biblioteken stängda under juldagarna

Hyllor på Alby bibliotek

Alla våra bibliotek håller stängt på julafton, juldagen och annandag jul, 24-26 december. Tisdag 23 december stänger vi tidigare på eftermiddagen.

3. Utåtriktad bibliotekarie sökes till Fittja

Hyllor i Fittja

Vi söker nu en bibliotekarie som ska arbeta med verksamhet för vuxna på Fittja bibliotek.