Minneslista

Du har 0 verk i minneslistan.

Visa minneslistan

Start för innehåll

Bibliotek Botkyrka

Bibliotek Botkyrka består av biblioteken i Alby, Fittja, Hallunda, Tullinge, Tumba och Vårsta. Välkommen!

Samma bibliotekskort gäller på alla sex bibliotek. Du kan låna på ett bibliotek i Botkyrka och lämna tillbaka på ett annat. Du kan också gratis beställa böcker till ditt närmaste bibliotek från de övriga biblioteken.

Besök biblioteken för att låna böcker och andra medier, använda dator, surfa på trådlöst nätverk, studera, lyssna på ett föredrag, delta i samtal, gå på sagostunder eller prata om böcker. Läs mer om vad som finns på ditt bibliotek!

Dina lån och omlån kan du hantera här på webben via Mina sidor.

Tyck gärna till om hur du vill att ditt bibliotek ska vara!

Surfa trådlöst på biblioteken

Det finns trådlöst nätverk på alla biblioteken i Botkyrka. För att kunna surfa trådlöst behöver du en bärbar dator med WLAN/trådlös internetuppkoppling, surfplatta eller smartphone.

Surfa trådlöst på Bibliotek Botkyrka

Låna med ditt personnummer

På biblioteket kan du låna antingen med ditt bibliotekskort eller ditt personnummer och din fyrsiffriga pinkod. För att använda bibliotekets databaser hemifrån behöver du ditt bibliotekskortsnummer och din pinkod.

Hallunda bibliotek

CS Library-RSS

1. Språkcafé på Tumba bibliotek

En tekopp som ler
    måndag 20 oktober 2014 13:00

Vill du träna svenska över en kopp kaffe/te?

2. Sagostund på Hallunda bibliotek

Läsande nyckelpiga
    tisdag 21 oktober 2014 10:00

Sagostund varje tisdag!

3. Sagostund på Tumba bibliotek

En groda med en kungakrona
    tisdag 21 oktober 2014 10:00

Vi läser, berättar och rimmar tillsammans. Sedan avslutar vi med att pyssla.

4. Svenska med baby på Alby bibliotek

Svenska med baby på Alby bibliotek
    tisdag 21 oktober 2014 12:00

Småbarnsförälder? Tag med ditt barn och kom och prata svenska med oss!

CS Library-RSS

1. Vi söker en bibliotekarie

Hallunda - informationsdisk

Du ska arbeta med inriktning skönlitteratur och vuxnas läsande på Hallunda bibliotek.

2. Flykt i fokus på Botkyrka Internationella Bokmässa 2015

Botkyrka Internationella Bokmässa 2015 23-25 april. Bild på ett träd.

Botkyrka Internationella Bokmässa 2015 vill rannsaka hur litteraturen och språket tar sig an flykt och följder av att fly. 2015 års tema är därför Mellan flykt och förvandling. Boka redan nu in 23-25 april nästa vår!

3. Vill du låna en kompetens?

Människor på gul bakgrund

Vi som arbetar och bor i Botkyrka har mycket att lära av varandra. 1 september startar projektet Låna en kompetens på Alby bibliotek.