Minneslista

Du har 0 verk i minneslistan.

Visa minneslistan

Start för innehåll

Bibliotek Botkyrka

Bibliotek Botkyrka består av biblioteken i Alby, Fittja, Hallunda, Tullinge, Tumba och Vårsta. Välkommen!

Samma bibliotekskort gäller på alla sex bibliotek. Du kan låna på ett bibliotek i Botkyrka och lämna tillbaka på ett annat. Du kan också gratis beställa böcker till ditt närmaste bibliotek från de övriga biblioteken.

Besök biblioteken för att låna böcker och andra medier, använda dator, surfa på trådlöst nätverk, studera, lyssna på ett föredrag, delta i samtal, gå på sagostunder eller prata om böcker. Läs mer om vad som finns på ditt bibliotek!

Dina lån och omlån kan du hantera här på webben via Mina sidor.

Tyck gärna till om hur du vill att ditt bibliotek ska vara!

Surfa trådlöst på biblioteken

Det finns trådlöst nätverk på alla biblioteken i Botkyrka. För att kunna surfa trådlöst behöver du en bärbar dator med WLAN/trådlös internetuppkoppling, surfplatta eller smartphone.

Surfa trådlöst på Bibliotek Botkyrka

Låna med ditt personnummer

På biblioteket kan du låna antingen med ditt bibliotekskort eller ditt personnummer och din fyrsiffriga pinkod. För att använda bibliotekets databaser hemifrån behöver du ditt bibliotekskortsnummer och din pinkod.

Hallunda bibliotek

CS Library-RSS

1. Sommarsöndag på Tullinge torg

Två ungdomar hänger i en stor vacker ek. Solen skiner genom lövverket.
    söndag 24 augusti 2014 11:00

Välkommen på sommarfest för hela familjen med cirkus, musik, dans, poesi och mer därtill! Du bjuds på en försmak av vad som kommer hända i Idéhuset när det står klart.

2. Läxhjälp på Tullinge bibliotek

onsdag 27 augusti 2014 14:30

Behöver du hjälp med läxan i svenska eller engelska?

3. Författarbesök: Kristina Ohlsson

Omslaget till Kristina Ohlssons bok
    måndag 01 september 2014 18:00

Kristina Ohlsson berättar om sin nya bok "Den bekymrade byråkraten"

4. Sagostund på Hallunda bibliotek

Läsande nyckelpiga
    tisdag 02 september 2014 10:00

Sagostund varje tisdag!

CS Library-RSS

1. Filmvisning, quiz & författarbesök under Vi är Botkyrka

Sommarjobbande ungdomar gör film 2014

Vi är Botkyrka-festivalen pågår på fyra olika platser i Botkyrka 22-24 augusti. På fredagens This is Alby-festival visas kortfilm som ungdomar i somras skapade på Alby bibliotek. På Tullinge bibliotek kan du träffa författaren Karolina Ramqvist under Sommarsöndag på Tullinge torg.

2. Vi söker två bibliotekarier till vår vuxenverksamhet

Hallunda bibliotek - hyllor

Båda tjänsterna är placerade i Hallunda.

3. Vi söker två barnbibliotekarier

En illustration av två barn som springer.

Bibliotek Botkyrka söker nu två barnbibliotekarier till våra bibliotek i Alby och Fittja.