Minneslista

Du har 0 verk i minneslistan.

Visa minneslistan

Start för innehåll

Bibliotek Botkyrka

Bibliotek Botkyrka består av biblioteken i Alby, Fittja, Hallunda, Tullinge, Tumba och Vårsta. Välkommen!

Samma bibliotekskort gäller på alla sex bibliotek. Du kan låna på ett bibliotek i Botkyrka och lämna tillbaka på ett annat. Du kan också gratis beställa böcker till ditt närmaste bibliotek från de övriga biblioteken.

Besök biblioteken för att låna böcker och andra medier, använda dator, surfa på trådlöst nätverk, studera, lyssna på ett föredrag, delta i samtal, gå på sagostunder eller prata om böcker. Läs mer om vad som finns på ditt bibliotek!

Tyck gärna till om hur du vill att ditt bibliotek ska vara!

Surfa trådlöst på biblioteken

Det finns trådlöst nätverk på alla biblioteken i Botkyrka. För att kunna surfa trådlöst behöver du en bärbar dator med WLAN/trådlös internetuppkoppling, surfplatta eller smartphone. Du behöver också ha ett bibliotekskort och pin-kod.

Surfa trådlöst på Bibliotek Botkyrka

Låna med ditt personnummer

Du kan låna antingen med ditt bibliotekskort eller ditt personnummer och din fyrsiffriga pinkod. För att använda bibliotekets databaser hemifrån behöver du ditt bibliotekskortsnummer och din pinkod.

Hallunda bibliotek

CS Library-RSS

1. Sagostund på Fittja bibliotek

Sagostund Fittja
    torsdag 17 april 2014 09:30

Välkommen till sagostunder på Fittja bibliotek.

2. Sagostund på Fittja bibliotek

Sagostund Fittja
    torsdag 17 april 2014 10:00

Välkommen till sagostunder på Fittja bibliotek.

3. Lättläst bokcirkel på Tumba bibliotek

En uggla som läser
    torsdag 17 april 2014 13:00

Träna din svenska med lättlästa böcker

4. Språkcafé på Alby bibliotek

Kaffekopp
    torsdag 17 april 2014 14:00

Vill du träna svenska över en kopp kaffe/te?

CS Library-RSS

1. Bibliotek Botkyrka nystartar sociala medier

Affisch sociala medier

Vad händer på biblioteken? Vilka jobbar där, vilka besöker dem och vad kan man göra? Följ Bibliotek Botkyrka på Facebook, Twitter och Instagram, så får du se.

2. Grön sagostund och premiär för Gula Villan Subtopias Bokhylla!

Kollage av Gula villan och boken Castor odlar

På lördag 5 april flyttar en bit av Alby bibliotek in Gula Villan Subtopia. Det blir grön sagostund för barn 5-7 år, odling och premiär för Gula Villan Subtopias Bokhylla. Alla är välkomna!

3. Ställ dina kluriga frågor till Bibblan svarar!

Logga för Bibblan svarar

Ställ en fråga om (nästan) vad som helst på svenska, arabiska, engelska, finska, franska, persiska, polska , ryska eller spanska. Bibliotek Botkyrka är ett av de bibliotek i Sverige som är med och svarar på frågor i Bibblan svarar.