Minneslista

Du har 0 verk i minneslistan.

Visa minneslistan

Start för innehåll

Bibliotek Botkyrka

I Botkyrka kommun finns sex bibliotek. Biblioteken ligger i Alby, Fittja, Hallunda, Tullinge, Tumba och Vårsta.

Vårsta bibliotek kan du besöka även när ingen personal finns på plats, alla dagar klockan 8-20.

På Bibliotek Botkyrka kan du låna böcker, ljudböcker, e-böcker, talböcker, böcker med stor stil, dvd-filmer och mycket annat. Vi har också böcker och tidningar på många olika språk. Du kan använda våra datorer, kopiera, skriva ut, scanna och släktforska. Du kan använda gratis wifi, trådlös anslutning till internet.

Det du lånar på något av biblioteken i Botkyrka, kan du alltid lämna tillbaka på vilket som helst av Botkyrkas bibliotek. Det är gratis att beställa böcker från våra andra bibliotek, och att stå i kö för en bok. Allt det kan du göra här på hemsidan.

Tyck gärna till om biblioteket ifall du har synpunkter eller idéer!

Hallunda bibliotek

CS Library-RSS

1. Sagostund på Hallunda bibliotek

Läsande nyckelpiga
    tisdag 27 januari 2015 10:00

Sagostund varje tisdag!

2. Svenska med baby på Alby bibliotek

Svenska med baby på Alby bibliotek
    tisdag 27 januari 2015 12:00

Småbarnsförälder? Tag med ditt barn och kom och prata svenska med oss!

3. Språkcafé på Fittja bibliotek

Fittja-språkcafé
    tisdag 27 januari 2015 15:00

Vill du träna svenska över en kopp kaffe/te?

4. Läxhjälp på Hallunda bibliotek

Röda korset
    tisdag 27 januari 2015 16:30

Vill du ha hjälp med dina läxor och studier?

CS Library-RSS

1. Nu är det dags!

Botkyrka internationella bokmässa liten puff

Du som jobbar med flerspråkig verksamhet inom bibliotek och skola – nu kan du anmäla dig till fortbildningsdagen som äger rum fredag 24 april under Botkyrka Internationella Bokmässa 2015.

2. Låna en kompetens via Alby bibliotek

Gröna hyllor på Alby bibliotek

Du som bor i Botkyrka kan låna en kompetens via Alby bibliotek. Vill du till exempel veta mer om barns rättigheter, ungdomsutbyten, cirkus eller vilket stöd Botkyrka kommun kan ge om du har en idé? Boka då in ett samtal! I lånekatalogen hittar du både Botkyrkabor och anställda i kommunen.

3. Skolbibliotekslån syns på webben

Du som har lånat böcker på ditt skolbibliotek, kan se dina lån under "Mina lån" på den här webbplatsen.