Minneslista

Du har 0 verk i minneslistan.

Visa minneslistan

Start för innehåll

Bibliotek Botkyrka

I Botkyrka kommun finns sex bibliotek. Biblioteken ligger i Alby, Fittja, Hallunda, Tullinge, Tumba och Vårsta.

Alla bibliotek i Botkyrka är formade i nära samspel med sina närområden. Verksamheten i Bibliotek Botkyrka ska genomsyras av demokrati, jämställdhet och yttrandefrihet. Vi utgår från ett interkulturellt förhållningssätt och ser invånaren som medaktör. Genom omvärldsorientering, experiment och nyskapande blir vi en biblioteksverksamhet i linje med Botkyrka kommuns devis ”långt ifrån lagom”. Vi utgår från att det är en styrka att äga flera språk.

Verksamhetschef för Bibliotek Botkyrka är Anja Dahlstedt.
Enhetschef för biblioteken i Hallunda, Fittja och Alby är Marie Johansen.
Vikarierande enhetschef för biblioteken i Tumba och Vårsta är Cecilia Falk.
Enhetschef för biblioteket i Tullinge är Helena Berhan.

Läs mer om hur du kan använda biblioteken och vilket utbud vi har. Ta del av fördjupande undersökningar om Bibliotek Botkyrka!

Tyck gärna till om biblioteken, om du har synpunkter eller idéer!

Barn i Fittja 1

Alby bibliotek

Barn i Fittja

Vårsta bibliotek

Bilderna är tagna på Fittja, Alby och Vårsta bibliotek.

CS Library-RSS

1. Datorhandledning på Tullinge bibliotek

Kvinna vid dator
    torsdag 11 februari 2016 13:00

Tullinge bibliotek hjälper dig att komma igång med att använda en dator, surfplatta eller smarttelefon.

2. Språkcafé på lätt svenska på Alby bibliotek

Språkkafé
    torsdag 11 februari 2016 14:00

Vill du träna svenska över en kopp kaffe? Kom till Alby bibliotek torsdagar för att prata om intressanta ämnen på lätt svenska.

3. Läxhjälp på Fittja bibliotek

Läxhjälp
    torsdag 11 februari 2016 17:00

Vill du ha hjälp med dina läxor och studier?

Fördjupat om Bibliotek Botkyrka

Hyllor på Alby bibliotek

Vill du veta mer om Bibliotek Botkyrka? Här finns några studier och uppsatser, som är skrivna med våra bibliotek som utgångspunkt.