Minneslista

Du har 0 verk i minneslistan.

Visa minneslistan

Start för innehåll

Bibliotek Botkyrka

Bibliotek Botkyrka består av biblioteken i Alby, Fittja, Hallunda, Tullinge, Tumba och Vårsta. Välkommen!

Samma bibliotekskort gäller på alla sex bibliotek. Du kan låna på ett bibliotek i Botkyrka och lämna tillbaka på ett annat. Du kan också gratis beställa böcker till ditt närmaste bibliotek från de övriga biblioteken.

Besök biblioteken för att låna böcker och andra medier, använda dator, surfa på trådlöst nätverk, studera, lyssna på ett föredrag, delta i samtal, gå på sagostunder eller prata om böcker. Läs mer om vad som finns på ditt bibliotek!

Tyck gärna till om hur du vill att ditt bibliotek ska vara!

Surfa trådlöst på biblioteken

Det finns trådlöst nätverk på alla biblioteken i Botkyrka. För att kunna surfa trådlöst behöver du en bärbar dator med WLAN/trådlös internetuppkoppling, surfplatta eller smartphone. Du behöver också ha ett bibliotekskort och pin-kod.

Surfa trådlöst på Bibliotek Botkyrka

Låna med ditt personnummer

Du kan låna antingen med ditt bibliotekskort eller ditt personnummer och din fyrsiffriga pinkod. För att använda bibliotekets databaser hemifrån behöver du ditt bibliotekskortsnummer och din pinkod.

Hallunda bibliotek

CS Library-RSS

1. EU-valmöte: Tema MILJÖ på Fittja bibliotek

miljö
    torsdag 24 april 2014 17:00

Vilken framtid vill du leva i och hur hur påverkar besluten i EU din miljö och ditt liv i Botkyrka?

2. Läxhjälp på Fittja bibliotek

Röda korset
    torsdag 24 april 2014 17:00

Vill du ha hjälp med dina läxor och studier?

3. Kasper och farmor har vindsröjning med Picknikteatern

En illustration av en drake som håller i en vimpel som det står Picknickteatern på
    lördag 26 april 2014 13:00

En pjäs av Karl-Erik Lindgren.

4. Språkcafé på Tumba bibliotek

En tekopp som ler
    måndag 28 april 2014 13:00

Vill du träna svenska över en kopp kaffe/te?

CS Library-RSS

1. Bibliotek Botkyrka nystartar sociala medier

Affisch sociala medier

Vad händer på biblioteken? Vilka jobbar där, vilka besöker dem och vad kan man göra? Följ Bibliotek Botkyrka på Facebook, Twitter och Instagram, så får du se.

2. Ställ dina kluriga frågor till Bibblan svarar!

Logga för Bibblan svarar

Ställ en fråga om (nästan) vad som helst på svenska, arabiska, engelska, finska, franska, persiska, polska , ryska eller spanska. Bibliotek Botkyrka är ett av de bibliotek i Sverige som är med och svarar på frågor i Bibblan svarar.

3. 15-åriga Juana från Botkyrka vann Short Dox Radio!

Logga för Tempo Dokumentärfestival 2014

Juana Owusu från Fanzingo och Alby biblioteks berättarprojekt på tema Identitet vann Short Dox Radio 2014 med sin radioberättelse Vänner.