Minneslista

Du har 0 verk i minneslistan.

Visa minneslistan

Start för innehåll

Bibliotek Botkyrka

I Botkyrka kommun finns sex bibliotek. Biblioteken ligger i Alby, Fittja, Hallunda, Tullinge, Tumba och Vårsta.

Alla bibliotek i Botkyrka är formade i nära samspel med sina närområden. Verksamheten i Bibliotek Botkyrka ska genomsyras av demokrati, jämställdhet och yttrandefrihet. Vi utgår från ett interkulturellt förhållningssätt och ser invånaren som medaktör. Genom omvärldsorientering, experiment och nyskapande blir vi en biblioteksverksamhet i linje med Botkyrka kommuns devis ”långt ifrån lagom”. Vi utgår från att det är en styrka att äga flera språk.

Verksamhetschef för Bibliotek Botkyrka är Anja Dahlstedt.
Enhetschef för biblioteken i Hallunda, Fittja och Alby är Marie Johansen.
Vikarierande enhetschef för biblioteken i Tumba och Vårsta är Cecilia Falk.
Enhetschef för biblioteket i Tullinge är Helena Berhan.

Läs mer om hur du kan använda biblioteken och vilket utbud vi har. Ta del av fördjupande undersökningar om Bibliotek Botkyrka!

Tyck gärna till om biblioteken, om du har synpunkter eller idéer!

Barn i Fittja 1

Alby bibliotek

Barn i Fittja

Vårsta bibliotek

Bilderna är tagna på Fittja, Alby och Vårsta bibliotek.

CS Library-RSS

1. خوش آمدید بە چایخانە جوانان

ungdomar med platsloggan
    torsdag 25 augusti 2016 09:30

Välkommen på Ungdoms-Tehus på persiska, dari och lätt svenska! Vi pratar om skolan, skolplikt och ungdomars roll i det svenska samhället.

2. Scensommar Tullinge

Bild med ett hjärta och texten Scensommar Tullinge
    lördag 27 augusti 2016 10:00

Scensommar Tullinge är en festivaldag för hela familjen. Festivalen inleds med en konstparad där Tullinges alla barn i förskolor och skolor är inbjudna att delta. På Tullinge torg bjuds det på marknad, scenframträdanden, workshops, teater, ansiktsmålning med mera. På Tullinge bibliotek är det barnteater, magisk show, pyssel och konstutställning. Här finns något för hela familjen, gammal som ung!

3. خوش آمدید بە چایخانە جوانان

ungdomar med platsloggan
    måndag 29 augusti 2016 09:30

Fördjupat om Bibliotek Botkyrka

Hyllor på Alby bibliotek

Vill du veta mer om Bibliotek Botkyrka? Här finns några studier och uppsatser, som är skrivna med våra bibliotek som utgångspunkt.