Minneslista

Du har 0 verk i minneslistan.

Visa minneslistan

Start för innehåll

Bibliotek Botkyrka

Bibliotek Botkyrka består av biblioteken i Alby, Fittja, Hallunda, Tullinge, Tumba och Vårsta. Välkommen!

Samma bibliotekskort gäller på alla sex bibliotek. Du kan låna på ett bibliotek i Botkyrka och lämna tillbaka på ett annat. Du kan också gratis beställa böcker till ditt närmaste bibliotek från de övriga biblioteken.

Besök biblioteken för att låna böcker och andra medier, använda dator, surfa på trådlöst nätverk, studera, lyssna på ett föredrag, delta i samtal, gå på sagostunder eller prata om böcker. Läs mer om vad som finns på ditt bibliotek!

Dina lån och omlån kan du hantera här på webben via Mina sidor.

Tyck gärna till om hur du vill att ditt bibliotek ska vara!

Surfa trådlöst på biblioteken

Det finns trådlöst nätverk på alla biblioteken i Botkyrka. För att kunna surfa trådlöst behöver du en bärbar dator med WLAN/trådlös internetuppkoppling, surfplatta eller smartphone.

Surfa trådlöst på Bibliotek Botkyrka

Låna med ditt personnummer

På biblioteket kan du låna antingen med ditt bibliotekskort eller ditt personnummer och din fyrsiffriga pinkod. För att använda bibliotekets databaser hemifrån behöver du ditt bibliotekskortsnummer och din pinkod.

Hallunda bibliotek

CS Library-RSS

1. Kulturlördag på Tullinge bibliotek

Britt lutar sig över en väska fylld med bokstäver och böcker.
    lördag 20 september 2014 09:30

Välkommen till Tullinge bibliotek på en dag fullproppad av roliga, intressanta, rytimiska, smakrika, förbryllande, svänginga upplevelser!

2. Pianette på väg

Collage från Pianette på väg
    lördag 20 september 2014 13:00

- en musikföreställning för hela familjen!

3. Språkcafé på Tumba bibliotek

En tekopp som ler
    måndag 22 september 2014 13:00

Vill du träna svenska över en kopp kaffe/te?

4. Litteratur, konst och migration: Utställning och samtal

Tecknad bild gjord av Alejandro Fernandez
    måndag 22 september 2014 18:00

Träffa författare och konstnärer vars migrationshistoria har präglat den egna konsten. På svenska och spanska. Under perioden visas också en utställning. Välkommen!

CS Library-RSS

1. Kulturlördag på Tullinge bibliotek 20 september

Britt lutar sig över en väska fylld med bokstäver och böcker.

Nu är det dags för Kulturlördag igen på Tullinge bibliotek! Som vanligt blir det musik, teater, pyssel och mycket mer. I år kan du också prova på streetdance och träffa en trollkarl. Välkommen!

2. Vi söker vikarierande enhetschef

Bilderböcker på Tumba bibliotek

Nu söker vi en enhetschef till Tumba/Vårsta biblioteksenhet.

3. Vill du låna en kompetens?

Människor på gul bakgrund

Vi som arbetar och bor i Botkyrka har mycket att lära av varandra. 1 september startar projektet Låna en kompetens på Alby bibliotek.