Minneslista

Du har 0 verk i minneslistan.

Visa minneslistan

Start för innehåll

Bibliotek Botkyrka

Bibliotek Botkyrka består av biblioteken i Alby, Fittja, Hallunda, Tullinge, Tumba och Vårsta. Välkommen!

Samma bibliotekskort gäller på alla sex bibliotek. Du kan låna på ett bibliotek i Botkyrka och lämna tillbaka på ett annat. Du kan också gratis beställa böcker till ditt närmaste bibliotek från de övriga biblioteken.

Besök biblioteken för att låna böcker och andra medier, använda dator, surfa på trådlöst nätverk, studera, lyssna på ett föredrag, delta i samtal, gå på sagostunder eller prata om böcker. Läs mer om vad som finns på ditt bibliotek!

Dina lån och omlån kan du hantera här på webben via Mina sidor.

Tyck gärna till om hur du vill att ditt bibliotek ska vara!

Surfa trådlöst på biblioteken

Det finns trådlöst nätverk på alla biblioteken i Botkyrka. För att kunna surfa trådlöst behöver du en bärbar dator med WLAN/trådlös internetuppkoppling, surfplatta eller smartphone.

Surfa trådlöst på Bibliotek Botkyrka

Låna med ditt personnummer

På biblioteket kan du låna antingen med ditt bibliotekskort eller ditt personnummer och din fyrsiffriga pinkod. För att använda bibliotekets databaser hemifrån behöver du ditt bibliotekskortsnummer och din pinkod.

Hallunda bibliotek

CS Library-RSS

1. Läxhjälp på Fittja bibliotek

Röda korset
    torsdag 23 oktober 2014 17:00

Vill du ha hjälp med dina läxor och studier?

2. Hans Caldaras: Romer - en del av Sveriges historia

Porträttbild av Hans Caldaras
    torsdag 23 oktober 2014 19:00

Möt artisten, författaren och debattören Hans Caldaras som håller ett föredrag om romernas historia, kultur och förhållanden förr och nu i världen. Programmet kommer att texttolkas.

3. Datorkunskap med SeniorNet

SeniorNet Botkyrkas logotyp
    fredag 24 oktober 2014 10:00

Vill du lära dig mer om hur en dator fungerar vad du kan göra på internet?

4. Författarbesök: Samar Yazbek

Samar Yazbek En mörk strimma av ljus
    lördag 25 oktober 2014 15:00

Hallunda bibliotek får besök av Samar Yazbek

CS Library-RSS

1. Alby bibliotek är stängt på fredag

Fredag 24 oktober är Alby bibliotek stängt på grund av planeringsdag.

2. Vi söker en bibliotekarie

Hallunda - informationsdisk

Du ska arbeta med inriktning skönlitteratur och vuxnas läsande på Hallunda bibliotek.

3. Flykt i fokus på Botkyrka Internationella Bokmässa 2015

Botkyrka Internationella Bokmässa 2015 23-25 april. Bild på ett träd.

Botkyrka Internationella Bokmässa 2015 vill rannsaka hur litteraturen och språket tar sig an flykt och följder av att fly. 2015 års tema är därför Mellan flykt och förvandling. Boka redan nu in 23-25 april nästa vår!