Minneslista

Du har 0 verk i minneslistan.

Visa minneslistan

Start för innehåll

Bibliotek Botkyrka

Bibliotek Botkyrka består av biblioteken i Alby, Fittja, Hallunda, Tullinge, Tumba och Vårsta. Välkommen!

Samma bibliotekskort gäller på alla sex bibliotek. Du kan låna på ett bibliotek i Botkyrka och lämna tillbaka på ett annat. Du kan också gratis beställa böcker till ditt närmaste bibliotek från de övriga biblioteken.

Besök biblioteken för att låna böcker och andra medier, använda dator, surfa på trådlöst nätverk, studera, lyssna på ett föredrag, delta i samtal, gå på sagostunder eller prata om böcker. Läs mer om vad som finns på ditt bibliotek!

Dina lån och omlån kan du hantera här på webben via Mina sidor.

Tyck gärna till om hur du vill att ditt bibliotek ska vara!

Surfa trådlöst på biblioteken

Det finns trådlöst nätverk på alla biblioteken i Botkyrka. För att kunna surfa trådlöst behöver du en bärbar dator med WLAN/trådlös internetuppkoppling, surfplatta eller smartphone.

Surfa trådlöst på Bibliotek Botkyrka

Låna med ditt personnummer

På biblioteket kan du låna antingen med ditt bibliotekskort eller ditt personnummer och din fyrsiffriga pinkod. För att använda bibliotekets databaser hemifrån behöver du ditt bibliotekskortsnummer och din pinkod.

Hallunda bibliotek

CS Library-RSS

1. Läxhjälp på Tullinge bibliotek

onsdag 03 september 2014 14:30

Behöver du hjälp med läxan i svenska eller engelska?

2. Releaseparty

En bild på boken
    onsdag 03 september 2014 15:30

Ritta Jacobssons 40:e bok utspelar sig i Tumba och hon har varit författare i 20 år. Det firar vi med ett releaseparty för hennes nya ungdomsdeckare, ”Han kallar sig Esmeralda”.

3. Läxhjälp på Alby bibliotek

Röda korset
    onsdag 03 september 2014 17:00

Vill du ha hjälp med dina läxor och studier? Varje onsdag finns Röda korsets läxhjälpare på Alby bibliotek.

4. Fittjakvinnors röster!

Shaklo
    onsdag 03 september 2014 17:00

Välkommen på bokrelease på Fittja bibliotek.

CS Library-RSS

1. Vill du låna en kompetens?

Människor på gul bakgrund

Vi som arbetar och bor i Botkyrka har mycket att lära av varandra. 1 september startar projektet Låna en kompetens på Alby bibliotek.

2. Kom till Fittja bibliotek och ta del av Fittjakvinnors röster!

Välkommen på bokrelease för Fittjakvinnors röster!

3. Vi söker två bibliotekarier till vår vuxenverksamhet

Hallunda bibliotek - hyllor

Båda tjänsterna är placerade i Hallunda.