Minneslista

Du har 0 verk i minneslistan.

Visa minneslistan

Start för innehåll

Hallunda bibliotek

Hallunda bibliotek öppen scen

Hallunda bibliotek ligger i Hallunda Folkets hus. Biblioteket är inriktat på mångspråk och är även en arena för det fria ordet. Hallunda bibliotek har en stor samling av mångspråkiga böcker och ansvarar för att hela kommunen ska ha tillgång till medier på olika språk.

Centralt i biblioteket finns en scen. Där äger bibliotekets programverksamhet "Öppen scen för det fria ordet" rum. Öppen scen erbjuder plats och möjlighet för samtal om aktuella ämnen, skönlitterära framträdanden och berättande.

På Hallunda bibliotek pratar personalen svenska, engelska, franska, finska och arabiska.

Välkommen till Hallunda bibliotek!

2016-06-27 - 2016-07-03
Stängt
Stängt

Tillgänglighetsguide

Hitta till biblioteket

Med bil

Det finns en stor parkering på baksidan av Folkets hus, där det även finns en entré till Folkets hus och vidare till biblioteket. Folkets hus huvudentré ligger på husets framsida, till vilken det finns en gångväg från parkeringen. Parkering reserverad för personer med rörelsenedsättning finns.

Med tåg/tunnelbana

Det tar cirka fem minuter att gå till biblioteket från Hallunda tunnelbanestation. Du går till vänster efter spärrarna och över motorvägen, förbi centrum rakt fram till Folkets hus och biblioteket.

Med buss

Bussen stannar vid Hallunda centrum, där finns gångväg till Folkets hus och Hallunda bibliotek.

Ingången till biblioteket

Bibliotekets entré ligger inne i Folkets hus.
Dörröppnare finns.

I biblioteket

Lokalerna är tillgängliga för rullstolar och permobiler. Det kan dock vara trångt mellan vissa hyllor. Inga trappsteg.
Diskarna är höj- och sänkbara.
Publika datorer finns i både sitt- och ståhöjd.
Ett tyst studierum finns, med cirka 10 studieplatser. Dessutom finns ett bokningsbart grupprum.

Toaletter

Publik toalett finns. Ingen nyckel krävs och toaletten kostar ingenting. Toaletten är handikappanpassad och har skötbord.

Syn- och hörhjälpmedel

Förstoringsglas finns.
Högtalaranläggning finns vid arrangemang.

Datorer

Det finns 6 publika datorer. Tre kan bokas i upp till 2 timmar, tre är drop-in i upp till 15 minuter.
Två barndatorer finns. Dessutom finns en studiedator för de som är under 18 år.

Kopiering, utskrifter och scanner

Kopiator finns, men enbart för svartvita kopior. Det går att skriva ut i svartvitt. Kopior och utskrifter kostar 2 kronor per sida. Vi hjälper dig även om du behöver scanna, det är gratis.

Grupprum

Grupprum finns. För att använda grupprummet behöver ni vara minst två personer. Rummet får användas högst 2 timmar per dag.

CS Library-RSS

Din sökning gav inga träffar bland arrangemang. Prova att söka på något annat.
CS Library-RSS

1. Bibliotek Botkyrka får ny webbplats i höst

använder dator och mobil

I augusti lanserar vi en ny webbplats, som ska bli snabbare och lättare att logga in på.

2. Bibliotekens öppettider i sommar

Puffbild man och rapsfält

Från 20 juni till 21 augusti har biblioteken ändrade öppettider.