Fördjupat om Bibliotek Botkyrka

Vill du veta mer om Bibliotek Botkyrka? Här finns studier och uppsatser, som är skrivna med våra bibliotek som utgångspunkt.

"In i sagans land" : Aktionsforskning i bibliotekspraktiken med syfte att utveckla sagostunden av Christina Johnson. Masteruppsats från Uppsala universitet, 2014.

"Mer bio än bibliotek": Klassifikation och medieuppställning i det senmoderna samhället av Max Elnerud. Masteruppsats från Uppsala universitet, 2014.

Den mångskiftande mångkulturalismen : En kritisk diskursanalys av mångkulturalism i bibliotekskontext utifrån ett intersektionellt etnicitetsperspektiv av Madeleine Söderberg. Masteruppsats från Uppsala universitet, 2015.

Observationer på Alby bibliotek 2013, Regionbibliotek Stockholm, 2014.

Bibliotek Botkyrkas flitigaste e-bokslåntagare 2014

Folkbibliotekens uppdrag med avseende på litteracitet och flerspråkighet hos kortutbildade vuxna med svenska som andraspråk av Peter Björkman. Bidrag till konferensen Mötesplats Borås, 2014.

Utvärdering av hylluppställningen på Alby bibliotek av Klara Stephenson-Möller. Studentuppsats, 2015.

Bilden föreställer en ungdom sitter framför en dator.